skip to Main Content

SEO Services Plus prin intermediul website-ului onseo.ro, se angajează să mențină acest website actualizat și corect. În cazul în care totuși găsiți ceva incorect sau depășit, am aprecia dacă ne-ați anunța.

Vă rugăm să indicați URL-ul de pe website în care ați citit informațiile incorecte. Noi vom remedia asta cât mai curând posibil. Vă rugăm să trimiteți răspunsul dvs. prin e-mail la: office@onseo.ro.

Important!! Nu suntem răspunzători pentru pierderea ca urmare a inexactităților sau a caracterului incomplet, nici pentru pierderile rezultate din probleme cauzate de sau inerente difuzării de informații prin internet, cum ar fi întreruperi ale serverelor.

Formulare de Contact

Când folosim formulare de contact sau pentru diverse servicii, ne străduim să limităm la minim numărul de câmpuri obligatorii. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau în numele SEO Services Plus, prin intermediul acestui website, SEO Services Plus nu își asumă nicio responsabilitate.

Utilizarea website-ului și a tuturor componentelor acestuia (inclusiv formulare) este supusă termenilor de utilizare . Simpla utilizare a acestui website implică cunoașterea și acceptarea acestor termeni de utilizare.

Răspunsurile și întrebările privind confidențialitatea trimise prin e-mail sau folosind un formular vor fi tratate în mod special. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta la un răspuns de la noi în termen de cel mult 2 zile lucrătoare.

În cazul solicitărilor complexe, vă vom anunța în termen de 3 zile dacă avem nevoie de mai mult.

Datele cu caracter personal

Orice date cu caracter personal pe care ni le furnizați în contextul răspunsului sau solicitării dumneavoastră de informații vor fi utilizate numai în conformitate cu declarația noastră de confidențialitate.

SEO Services Plus, va depune toate eforturile rezonabile pentru a-și proteja sistemele împotriva oricărei forme de utilizare ilegală. SEO Services Plus va implementa măsuri tehnice și organizatorice adecvate în acest scop, ținând cont, printre altele, de stadiul tehnicii.

Cu toate acestea, nu va fi responsabil pentru nicio pierdere, directă și/sau indirectă, suferită de un utilizator al site-ului web, care apare ca urmare a utilizării ilegale a sistemelor sale de către o terță parte.

SEO Services Plus nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web către care sau de la care se face un hyperlink sau altă referire. Produsele sau serviciile oferite de terți vor fi supuse termenilor și condițiilor aplicabile ale acelor terți.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin SEO Services Plus sau terților care au plasat ei înșiși conținutul sau de la care SEO Services Plus a obținut o licență de utilizare.

Dacă aveți întrebări sau probleme cu accesibilitatea website-ului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Înapoi sus